Aktuelt

Her bygger vi opp en samling med fagartikler, kundehistorier og nyheter. Tips oss gjerne om ting du mener har interesse for flere i bransjen.

Kontakt oss
Enhetene internt i transformatorstasjonene får cellefronter, delevegger og tak som gir høyere sikkerhet.

Sikring av trafostasjon med flatpakket skreddersøm

07.06.2021

En rekke trafostasjoner har behov for oppgradering av den interne sikringen for å innfri på strengere krav. Her har vi pågående leveranser av spesialtilpassede elementer til himling, vegger og dører som er langt mer sikret mot hendelser og adgang for uvedkommende.

Utgangspunktet for stasjoner som skal oppgraderes er rammer og gitter som ble plassbygget, med sveising, plater og fremstilling av rammer på stedet. Konstruksjonen oppfyller ikke lenger kravene.

Spesialtilpasning av elementer

Med utgangspunkt i nødvendige tegninger og mål av bygget, fremstiller vi cellefronter, delevegger og tak til hvert enkelt prosjekt. Spesielt i eldre anlegg er det behov for spesialtilpasning av veggelementer.

Dører, rammer, himling og skillevegger har standardisert design som tilpasses og benyttes i alle stasjoner.

Løsningen er konstruert med stans og knekk av tynnplate i stål, der høyspentbrytere og andre komponenter i trafostasjonen blir fullstendig skjermet.

Effektiv leveranse

Vi produserer alle elementene og sender dem flatpakket til hvert enkelt sted rundt om i Norge. Monteringen foregår i regi av oss eller en monteringspartner.

Denne prosessen gir en langt mer effektiv leveranse, samtidig som sikkerheten flyttes opp på nødvendig nivå.

 

Her finner du flere detaljer om design og konstruksjon i slike prosjekter:

New call-to-action