Om oss

Tronrud Engineering Moss AS ble etablert i 1964 og er et heleiet datterselskap av Tronrud Engineering AS på Hønefoss. Bedriftene samarbeider innen marked, produktutvikling og produksjon.

Kontakt oss

Ledende leverandør

Tronrud Engineering Moss en av landets ledende leverandører av tynnplate-komponenter og større sammenstillinger. Vi leverer produkter til store internasjonale konsern innen energiforsyning, bygg og anlegg, elektro og automasjon.

I nyere tid har vi utvidet kompetansen og leverer hele prosessen med design og prototyping, produksjon, montering og leveranse til oppdragsgiver og deres sluttkunder.

Vi er i dag 70 medarbeidere i en topp moderne industribedrift som holder til i trivelige lokaler på Solgaard Skog i Moss.

Oversikt fabrikk Tronrud Engineering Moss

Hvorfor velge TEM?

Tronrud Engineering Moss er en kompetent partner i både produktutvikling, prosjekter og produksjonsprosesser. Samarbeidet skal preges av fleksibilitet, kvalitet, kompetanse og leveringspresisjon. I praksis betyr det at du får en trygg partner innen løpende volumproduksjon med små og store serier, prototyper, prosjektarbeid og logistikk.

20210121_084355 justert web

Forretningsidé, strategi og verdier

Vi skal være en markedsledende utviklings- og produksjonsbedrift av tynnplateprodukter i Norge, og våre grunnleggende verdier er:

Tillit - Presisjon - Ferdighetsfokus

Videre jobber vi etter to strategiske hovedretninger:

  1. Produktutvikling sammen med kunder og raske leveranser av prototyper fra egen avdeling.
  2. Ta ansvar for større del av produktets verdikjede; anskaffelser, egne prosesser, eksterne prosesser, montasje av moduler, prefabrikkering og logistikkløsninger.
Forretningsidé 3

Sertifiseringer

Tronrud Engineering Moss har disse sertifiseringer:

Sertifisert leverandør til:
  • ABB
  • Kongsberg Gruppen
  • Siemens
ISO sertifikat crop-1

Eierskap og historie

Eierselskapet Tronrud Engineering AS på Hønefoss er en ledende utvikler av automatiserte industriløsninger. Selskapet ble grunnlagt av Ola Tronrud i 1977 og har de siste 40 årene utviklet, produsert og levert innovative maskiner og utstyr verden over.

Tynnplater er mye brukt som en del av komponentene i maskinbyggingen ved Tronrud Engineering, som i en årrekke samarbeidet med industrien i Moss.

For å utvikle dette videre, kjøpte Tronrud i 2008 tynnplatebedriften Moss Jern- og Stanseindustri. I 2017 byttet Moss Jern- og Stanseindustri navn til Tronrud Engineering Moss samtidig som bedriften flyttet til nye store lokaler sentralt i Moss.

Eierskapet og styrets sammensetning bygger på solid industriutvikling og godt samarbeid gjennom flere tiår.

Tronrud Engineering Moss fasade

Forholdet til åpenhetsloven

Tronrud Engineering Moss AS har utarbeidet en prosedyre for å arbeide med åpenhetsloven. Loven tar for seg respekt for menneskerettigheter, anstendige arbeidsforhold og sikring av allmenhetens tilgang på informasjon.

Prosedyren brukes internt i vår bedrift og overfor leverandører og forbindelser.

 

Her kan du se detaljer og rapporter

Montør i arbeid med vannsikringsskap.